Wij verzorgen graag jullie trouwreportage. In een vrijblijvend gesprek zullen we bespreken wat jullie wensen zijn en wat jullie van ons kunnen verwachten. We kunnen jullie dan een slideshow van eerdere trouwreportages laten zien. Dat geeft een vollediger beeld van een reportage dan we op onze website kunnen laten zien. Ook kunnen jullie een voorbeeldalbum bekijken, mochten jullie besluiten om door ons het album te laten maken.

 

Verder bespreken we de dagindeling en wanneer jullie willen dat wij ter plaatse zijn. Afhankelijk hiervan is het uiteindelijke aantal geleverde foto’s, maar reken van ‘s ochtends tot de receptie rond de 200 foto’s.

 

Op de dag zelf zullen we beiden fotograferen. Zo krijgen jullie foto’s vanuit verschillende hoeken en ook is het daardoor mogelijk dat de ene fotograaf bij de bruid en de andere bij de bruidegom is.

 

De kosten van een reportage zijn €500,- inclusief een dvd met de fotobestanden op hoge resolutie.

 

Extra kosten:

-Het maken van een album à €125,-

-Het fotoalbum: Het album zelf kunnen jullie via ons uitzoeken. Deze  kosten zijn variabel omdat er zoveel mogelijkheden  zijn in de keuze van het fotoalbum. Een digitaal boek is natuurlijk ook mogelijk.

-Buiten de Noordoostpolder reiskosten à 0,20 ct/km.